• Raja Yoga
    Aalsmeer
    Raja Yoga Aalsmeer

Raja Yoga Aalsmeer

yoga

Raja Yoga

Raja Yoga is de meest uitgebreide vorm van Yoga. In de lessen wordt niet alleen aandacht besteed aan de fysieke oefeningen maar staan ook meditatie en filosofie op het programma. Aandacht op het mentale deel wordt hier getraind volgens klassieke meditatie technieken [Een deel hiervan staat tegenwoordig bekend onder de naam mindfullness]. Zowel de uitwisseling van ervaringen, de theorie en de daaruit voortvloeiende discussie zorgen voor een groei aan zelfontwikkeling. Dit alles in een ontspannen en toegankelijke sfeer waar humor een belangrijk onderdeel van is.

Raja Yoga Basis

Wil je meer balans in je leven en sterker in je schoenen staan dan is deze opleiding een goede start. De Raja Yoga Basis les wordt op maandag ochtend* [Manon], woensdagmorgen [Tom] en donderdagavond* [Manon] gegeven.

Raja Yoga Basis bestaat uit Asana’s fysieke houdingen, Pranayama [energie beheersing], concentratie- en meditatietechnieken, en theorie / filosofie. Zowel de uitwisseling van ervaringen, de theorie en de daaruit voortvloeiende discussie zorgen voor een groei aan zelfontwikkeling.

Raja Yoga gevorderd

Heb je al Yoga ervaring of heb je de basis lessen gevolgd dan ben je welkom op de maandagavond.
Hier maak je jouw kennis van deze klassieke vorm van yoga compleet.
Bij de gevorderde lessen streven we ernaar, jezelf zo te leren kennen dat je de talenten die in je zitten naar boven haalt en zo het beste uit je zelf haalt.

Docenten opleiding

De gevorderde lessen zijn zo opgebouwd dat in elk seizoen enkele onderwerpen extra worden behandeld met cycli van 4 jaar [zo ook formeel erkend].

In deel certificaten wordt bij Raja Yoga Aalsmeer de docentenopleiding aangeboden.

De gevorderde lessen zijn zo opgebouwd dat in elk seizoen enkele onderwerpen extra worden behandeld met cycli van 4 jaar.

Deze gevorderde lessen zijn door deze opbouw bij de Internationale Yoga federatie formeel erkend als docentenopleiding.

De Basisopleiding is ook de vooropleiding ten behoeve van de Docentenopleiding aan Het Raja Yoga Instituut te Ilpendam.

*bij genoeg aanmeldingen

Schrijf je hier voor de lessen

Raja Yoga

Logo Raja

De basis van deze yoga komt van Patanjali. Zijn combinatie van yogabeoefening en teksten zijn, ondanks dat hij rond de tweede eeuw voor Christus leefde, tijdloos.

Lees meer over Raja Yoga

Tom Verlaan

Tom Verlaan

Niets is belangrijk. Kennis en training kan belangrijk zijn, om te weten dat "niets" belangrijk is.


Lees meer over Tom